fbpx

Drankenkaart

Bari Galust! Ga lekker zitten en geniet van ons restaurant, Armeense gastvrijheid, jouw gezelschap en natuurlijk het smaakvolle eten dat wordt geserveerd. Of je nu kiest voor een heerlijke vegetarische maaltijd of een smeuïg vleesgerecht, onze exclusieve Armeense dranken maken de ervaring en avond compleet.

Armeense dranken

Armeense kruidenthee
Verfrissende tijmthee, afkomstig uit het mooie Armenië.
Deze kruidenthee bevat genezende en reinigende eigenschappen, maar is bovenal erg lekker.

Limonade (0,5L)
Zin in een groot glas, huisgemaakte limonade? Probeer dan onze bijzondere, Armeense limonade in de smaak dragon of peer.

Armeense Brandy 15 years
De Brandy die wij serveren – de Ararat Vaspurakan – is een authentieke Armeense cognac. Het heeft een subtiele, zachte smaak dankzij de harmonische combinatie van kruiden, koffie, houtaroma en zoet, gedroogd fruit.

Armeens bier (0,5L)
Een koud biertje en een kruidige Armeense maaltijd zijn een perfecte combinatie. Het Armeense bier dat wij aanbieden is Kilikia. Een licht biertje met het aroma van natuurlijke hop en een aangename smaak van mout.

Russische Vodka
Met onze Vodka – gemaakt van graanalcohol en speciaal bereid, onthard water – waan jij je even in het fascinerende Rusland. Wij bieden twee varianten aan; Classic en Gold.

Frisdranken

Coca Cola / Coca Cola Zero / Ice Tea / Ice Tea Green / Fanta / Fanta Cassis / Jus d’orange / Tonic
Bitter Lemon / Appelsap / Sinaasappelsap / Chaufontaine blauw / Chaufontaine rood

Graag een fles water op tafel? Wij serveren grote flessen Chaudfontaine voor € 6,50.