Bierkaart | Logo

Bierkaart

De echte bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan onze bierkaart met verschillende bieren van Floreffe en Budels.

Floreffe Prima Melior
Dit bier wordt volgens de aloude traditie van de abdijbieren van Floreffe hergist op fles en heeft een zeer donkere, bijna zwarte kleur en een bruine schuimkraag. 

Floreffe Blond
Dit goudkleurige en lichtblonde abdijbier biedt een zeer mooie aromatische complexiteit door gemoute, gekarameliseerde en fruitige aroma’s zoals banaan of zelfs ananas te combineren. 

Floreffe Dubbel
Dit ‘lichtbruine abdijbier valt op door zijn donkere body met rode tinten en de rijke aroma’s van koffie, chocolade en zoethout. Een subtiele toets van anijs en witte vruchten maakt het geheel compleet.

Floreffe Hopus
Dit blonde, koperkleurige bier met een dikke schuimkraag is gebaseerd op een geheim recept dat speciaal werd gebrouwen voor de bruiloft van Paul Lefebvre.

Floreffe Triple
Deze krachtige, op fles hergiste Tripel was het favoriete bier van de monniken van de abdij van Floreffe. Als de monniken te laat waren voor het gebed of in het refectorium, moesten ze het als straf zonder hun geliefkoosde Floreffe Triple stellen.

Budels Malt (0.0%)
Goudkleurig, helder met inzakkende witte schuimkraag. Aroma’s zitten vol graan en appelsap. Smaak is moutig. Fris zuurtje in de nasmaak.

Budels Radler
Radler is een mixdrank van Budels biologisch bier en biologische citroenlimonade. Het heeft een verfrissende smaak, met een mooie en pure troebelheid. Het is de allereerste biologische Radler in Nederland.